warning
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

    PDF natisni E-pošta  
 

Zagotavljamo visoko kakovostne jezikovne storitve. Naša glavna vodila so zanesljivost, natančnost, odzivnost in profesionalen pristop.

Pri prevajalskih storitvah vključujemo v postopek dela materne govorce tujih jezikov. Zaradi specifičnosti prevodov sodelujemo s številnimi strokovnjaki s posameznih področij in tako zagotavljamo terminološko ustreznost in vrhunsko kakovost. Prevode uradnih dokumentov prevajamo in overjamo le sodni tolmači, imenovani z odločbo Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije.

Na področju jezikovnega izobraževanja nas odlikuje oseben pristop, komunikativna metoda ter strokovna izvedba jezikovnih tečajev. Pri svojem delu upoštevamo želje naših strank. Inovativni način poučevanja je rezultat naše ustvarjalnosti in uporabe multimedijskih pripomočkov.

Zagotavljamo kakovostno tolmačenje na sestankih in srečanjih v mednarodnem poslovnem okolju. Izkušnje in odlično poznavanje jezika sta naš ključ do uspeha. Pred sestanki in srečanji se vnaprej posvetujemo z vami, tako da je storitev v celoti prilagojena vašim potrebam.

Kakovost

 
 
BonusThemes.com Go to top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #777c03 #7975ca #1017d9
Prevajanje

prevajanje besedil

, Prevajanje, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanjeIzkoristite poslovne priložnosti s predstavitvijo vašega podjetja, izdelkov in storitev v tujih jezikih. Podjetje
Elingus, Eva Varl s.p.,vam Ĺľe vrsto let nudi hitre in kvalitetne storitve na področju prevajanja besedil. Prevajanje naših besedil zahteva določeno strokovno znanje. Kakovostno prevajanje besedil, Prevajanje tekstov, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, sodni prevodi besedil, strokovno prevajanje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanje, PREVAJANJE, prevajanje besedil,